Beneficii (De ce natural?)

„Şi Dumnezeu a zis: Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânţă şi care este pe faţa întregului pământ şi orice pom care are în el rod cu sămânţă: aceasta să fie hrana voastră.” (Geneza 1:29)

• Fructele şi legumele ca de altfel și sucurile obținute din ele conţin vitamine esenţiale, minerale, zaharuri, antioxidanți şi fibre care protejează organismul împotriva bolilor şi sunt de un real ajutor în vindecare atunci când boala s-a instalat ori favorizează cu succes recuperarea întregului organism în perioadele de convalescenţă.

• Sucurile naturale de fructe şi de legume au un puternic efect de purificare corporală, sunt hrănitoare şi cu efect regenerator la nivelul diferitelor organe. Cercetătorii au evidenţiat deja de multe ori adevărul că în rândul oamenilor a căror dietă cuprinde generoase cantităţi de fructe şi legume, incidenţa bolilor cronice, inclusiv a cancerului este mult diminuată.
• Adăugarea fructelor şi a legumelor în dieta noastră zilnică este o modalitate sigură de a deveni mai sănătoşi, mai energici, mai viguroşi.

• Consumaţi zilnic fructe şi legume! Veţi constata cu uimire şi satisfacţie cât de bine vă simţiţi! Consumul regulat sau în cure de câteva zile al sucurilor de fructe sau de legume, prin ingerarea vitaminelor, a mineralelor, a enzimelor şi a celorlalte componente pe care le conţin, normalizează toate procesele corpului, ajută la eliminarea toxinelor din organism, susţine regenerarea celulară şi grăbeşte vindecarea în caz de boală.